chevron-thin-down chevron-thin-up photos settings user help info key lock login mic radio tv facebook twitter check close

De cursus wordt georganiseerd namens twee kerken, de Martuskerk en de Westerkerk, en is voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof, of je nu christen bent of niet. We ontmoeten elkaar, praten, lachen, leren en luisteren.

Er worden 15 verschillende thema's besproken, zoals: Wie is Jezus? Hoe kun je geloven? Bidden, waarom en hoe? Hoe leidt God ons? Tegelijk is er ruimte voor het delen van ervaringen en vragen.
Tijdens de cursus komen deelnemers wekelijks bij elkaar. De avonden beginnen om 19.00 uur in de Westerkerk met een maaltijd. Na het eten wordt een inleiding gegeven over één van de onderwerpen, waarna we in de kleine groep verder praten.
De cursus duurt 11 weken (inclusief een weekend) en wordt op dinsdagavond gegeven.

Ben je geïnteresseerd?
Ken je vrienden, buren, familieleden, kennissen die geïnteresseerd zijn in het christelijk geloof? Welkom!

Voor meer informatie: www.westerkerk.org of stuur een e-mail naar: alpha-amersfoort@live.nl
(Je kunt je daar ook opgeven voor de cursus).

Je kunt je ook opgeven om te bidden voor de cursus. Na elke alpha-avond krijg je dan een gebedsbrief waarin punten worden genoemd om voor te bidden (en om voor te danken!). Hiervoor kun je je ook opgeven via alpha-amersfoort@live.nl.