chevron-thin-down chevron-thin-up photos settings user help info key lock login mic radio tv facebook twitter check close

In verband met de corona-crisis en de daarmee samenhangende beperkingen zullen we de komende tijd geen kerkdiensten kunnen bezoeken, maar zullen alle diensten online zijn. Deze zijn live te volgen via:www.martuskerk.nl > live meekijken. https://kerkdienstgemist.nl/stations/1126-Martuskerk-Amersfoort-Zuid Met ingang van zondag 3 januari zal er naast de ochtenddienst ook weer een avonddienst worden belegd. U bent van harte welkom om de diensten mee te kijken. **Zie Komende diensten**. Wanneer je gebruik maakt van de Martuskerk, dien je je te houden aan het "Gebruikersprotocol Martuskerk" . Door het betreden van de Martuskerk geeft u aan daarmee akkoord te zijn.

Met dit gebruikersprotocol willen we:

Instructies geven zodat samenkomsten en vergaderingen in het gebouw weer mogelijk zijn, waarbij de richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd.
Daarmee dragen we bij aan de veiligheid van al de bezoekers van dit gebouw.
Als kerk/verhuurder nemen wij hierin onze verantwoordelijkheid en we verwachten van elke bezoeker dat hij/zij zich aan deze instructies houdt.
Indien nodig zal het protocol worden herzien of bijgesteld.

Het is mogelijk om met groepen van maximaal 60 personen in de kerkzaal in de kerkzaal samen te komen.

Ben je verkouden of heb je koorts dan blijf je thuis!

 1. Betreed het gebouw via de hoofdingang. Dit is de ingang.
  De deuren staan open zodat je geen handgreep hoeft aan te raken.
 2. In de hal staat ontsmettingsmiddel voor je handen. Gebruik dit bij binnenkomst.
 3. Door de ontvangstcommissie word je naar je plaats begeleid. Volg de aanwijzingen op en wacht bij de streep tot je wordt gehaald. De kerkzaal wordt vanaf het podium gevuld.
 4. De kapstokken zijn niet te gebruiken dus neem eventueel je jas mee in de kerkzaal.
 5. Blijf niet in de hal staan. Voorkom groepsvorming.
 6. Tijdens de dienst mag er helaas niet gezongen worden. De liederen worden geprojecteerd en zijn via de geluidsinstallatie te horen. Je mag wel mee neuriën.
 7. Er zal niet worden gecollecteerd door middel van een collectezak. In elke dienst wordt door middel van een collecte dia aangegeven hoe de gaven digitaal overgemaakt kunnen worden.
 8. Het gebruik van het toilet zal tot een minimum beperkt moeten worden. Als het echt noodzakelijk is om in de kerk naar het toilet te moeten gaan volg dan de instructie bij het toilet: 1 persoon tegelijk bij toiletgebruik: de kaart op de tafel op rood leggen en bij terugkomst omdraaien met de groene kant boven.
 9. Bij het verlaten van de kerkzaal respecteer je de 1.5 meter afstand.
 10. Vanaf achterin de kerkzaal verlaat je de zaal, waar de deuren open staan. De uitgang van het gebouw is via de zijdeur(fietsstalling). Volg de instructies van de begeleiders.
 11. Vermijd groepsvorming buiten op het plein of in de fietsstalling.
 12. Er kan geen crèche en geen bijbelklas worden gehouden tijdens de samenkomsten.
 13. Er is geen mogelijkheid voor koffiedrinken na de dienst.
 14. Er wordt geen eten en drinken bereid en of genuttigd voor, tijdens of na de dienst.