chevron-thin-down chevron-thin-up photos settings user help info key lock login mic radio tv facebook twitter check close

De volgende voedselinzameling in de Martuskerk staat gepland voor 8 okt. 2017. Dan staan de dozen in de hal van de kerk klaar om gevuld te worden. We rekenen op u! De Voedselbank heeft ditmaal graag de volgende producten: Macaroni en spaghetti, Rijst, Droge mix voor pasta en rijst, Saus voor pasta’s. -

Het gaat steeds om houdbare producten. U mag zelf kiezen wat u meebrengt. Uw behoeftige medeburgers zullen u dankbaar zijn voor uw bijdragen. Mocht u moeite hebben de producten zelf naar de Martuskerk (mee) te brengen, een telefoontje naar 4610154 en het wordt bij u opgehaald. Vindt u het bezwaarlijk de boodschappen zelf te kopen, u kunt ook geld geven aan ondergetekende. We zorgen dan dat daarvoor de gevraagde producten gekocht worden.
U kunt ook rechtstreeks geld overmaken door te storten op rekening NL20 RABO 0121 5796 89 t.n.v. Steunstichting Voedselfocus Amersfoort. De voedselbank heeft een ANBI-verklaring. Dat houdt in dat uw gift voor de belasting aftrekbaar is van uw inkomen.
Kees Wassink, namens Voedsel Focus Amersfoort